Er du ung og lovende? Vi har tro på deg!

Vi ønsker å gi deg som førstegangskjøper et ekstra godt tilbud. Vi har valgt ut 3 leiligheter som passer bra for deg som skal kjøpe din første bolig. For at vi skal kunne trekke ut 3 heldige vinnere, ber vi deg fylle ut informasjonen nedenfor. Når søknadsfristen er gått ut, vil vi trekke 3 heldige vinnere som får kjøpe leilighet med en rabatt på hele 100.000,–. Alle leilighetene er finansiert av Husbanken med veldig fordelaktige betingelser, som sikrer deg lave bokostnader.

Vårt regnestykke er basert på følgende: 75% av kjøpesummen er finansiert i Husbanken med 8 år avdragsfrihet. 10% av kjøpesummen er finansiert i Sparebank 1 SR-Bank med nedbetalingstid på 30 år. 15% er oppspart egenkapital. Ved inngåelse av kontrakt betales 10% av kjøpesummen, som en forskuddsbetaling. De siste 5% av egenkapitalen betales ved overtakelse. Hvis du har for lite egenkapital, kan du også søke Randaberg Kommune om startlån. Dette gjøres på deres hjemmesider.

Leilighetene har gode planløsninger og høy standard. Her er det parkett på gulv, Fliser på bad, kjøkken og baderomsmøbler fra Norema og mye mye mer. Det er også inkludert parkeringsplass i underetasjen og bod i tilknytning til denne. Sentrumsparken ligger midt i Randaberg sentrum med parken som nærmeste nabo. Næringsdelen i første etasje har noe for enhver smak.

Søknadsfristen er nå utløpt. Vi går gjennom alle søknader før vi trekker ut vinnerne. Lurer du på noe, er vi å treffe på telefon 971 63 999.
Innflytting er estimert 2. kvartal 2020.

Når du fyller ut søknadskjemaet vil du også bli lagt til vårt nyhetsbrev slik at vi kan holde deg oppdatert når det skjer noe nytt og spennende i Sentrumsparken. Skulle du endre mening kan du melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke avmeld i nyhetsbrevet eller ta kontakt med roy.klungtvedt@ineoeiendom.no.

Er du i fast jobb?

Boliger