Nye sentrumsleiligheter mot parken

Midt i Randaberg sentrum, hvor Sentrum barnehage før hadde tassende barneføtter løpende rundt, kommer det nå flotte nye boliger. Barnehagen rives, og boligene bygges mellom den grønne parken i bakkant og frem mot sentrum. Dette er et rolig og tilbaketrukket hjørne av sentrum, men du er kun ett minutt unna det aller meste. En unik mulighet for den som liker å være der det skjer, i umiddelbar nærhet til butikker, torget, bakeri, helsesenter og bank.

Det aller meste av første etasje blir flotte næringslokaler, og i tillegg kommer det også kontorer.


Lyse rom og høyt under taket

I Sentrumsparken skal leilighetene være innbydende og funksjonelle. Lyset skal slippe inn, og solforholdene skal ivaretas på best mulig måte. Her får du trivelige oppholdssoner, store vindusflater, og romslige og dype balkonger. Noen får store takvinduer som fanger både lys og stjernehimmel. Kombinasjonen av ”diskre” vinduer hvor du ikke er på utstilling, og større vindusflater hvor du kan nyte omgivelsene gir rom for både privatliv og sosial omgang når du selv måtte ønske det.

Leilighetene er varierte, med unike detaljer, og spennende fasonger. De fleste leilighetene ligger i fra andre etasje og opp, med få leiligheter i hvert bygg. Leilighetene er fordelt på 5 bygg, hvor størrelsene varierer mellom 51-141 m² BRA.

Last ned prospekt


NOREMA – dansk design

Vi har valgt Norema som vår kjøkkenleverandør. Sammen har vi valgt modellen Format Hvit som standard, en kjøkkenklassiker i moderne design. Frontene har ramtre og slett fylling, en elegant kombinasjon av tradisjonell kjøkkendesign og en moderne touch. Format-serien byr på en stil som er nett diskret, landlig og litt shakeraktig.

Vi har vektlagt både størrelse og detaljnivå på våre kjøkkenløsninger i dette boligprosjektet. Det er lagt inn flere valgmuligheter, og flotte detaljer som demping på skuffer og skap som standard. Du kan velge mellom 24 forskjellige fronter til kjøkkenet ditt, dvs. du kan velge helt slette dører, du kan ha håndtaksløse, eller fronter med mer farge og mønster. I tillegg kan du velge mellom flere benkeplater. Ta gjerne kontakt med Norema, så viser de deg rundt i sin nye butikk på Forus, hvor stort sett det meste er utstilt.