Prosjektet

Sjarmerende byliv – i umiddelbar nærhet

Sentrumsparken ligger i lune omgivelser, sentralt plassert tett mot butikker, og med en grønn park i bakkant. Andreas Harestads vei er midt i sentrum, trygt plassert i et etablert nabolag. Nederst i de fleste bygningene er det etablert spennende næringslokaler, og veien til alt annet er kort. I sentrum får du alt du trenger, og bussen er heller aldri langt unna. Likevel er du bare minutter unna friområder, dyrket mark, frodig natur, steingjerder og turopplevelser.

Leilighetene er varierte, med unike detaljer og spennende fasonger. De resterende leilighetene er delt mellom bygg A og B og ligger i andre etasje og oppover. Størrelsene varierer mellom 95 og 122 m² BRA. I første etasje finner du Bunnpris, der du kan heisen ned når du ønsker å handle.

Lyse rom og høyt under taket

NOREMA – dansk design på kjøkkenet

Den grønne landsbyen

Torget er kommunens tusenårssted og selve møteplassen i Randaberg. Her ligger butikker, servicetilbud, kafeer og bibliotek, alt nært og lett tilgjengelig for alle innbyggerne i kommunen.

Trivsel, kvalitet og service er stikk­ordene i Randaberg, som også kalles den grønne landsbyen. Begrepet kommer fra kommunen selv, som har miljø, energi og klima i fokus for den unge befolkningen. Med ulike større aktiviteter som Landsbyrittet og Landsbyløpet, samler Randaberg også folk utenfra som kommer for å delta og oppleve området.