Randaberg Sentrum

Sjarmerende byliv – i umiddelbar nærhet

Sentrumsparken ligger i lune omgivelser, sentralt plassert tett mot butikker, og med en grønn park i bakkant. Andreas Harestads Vei er midt i sentrum, trygt plassert i et etablert nabolag. Nederst i de fleste bygningene blir det spennende næringslokaler, og veien til alt annet er meget kort. I sentrum får du alt du måtte trenge, og bussen er heller aldri langt unna. Allikevel er du kun minutter fra friområder, dyrket mark, frodig natur, steingjerder og turopplevelser.

På området planlegges det også for et felles bygg som kan anvendes til utstillinger, møteplass eller kanskje Brigdeklubb. Stor sykkelparkering under overbygg i tilknytning.

Den grønne landsbyen

Torget er kommunens tusenårssted og selve møteplassen i Randaberg. Her ligger butikker, servicetilbud, kafeer og bibliotek, alt nært og lett tilgjengelig for alle innbyggerne i kommunen.

Trivsel, kvalitet og service er stikk­ordene i Randaberg, som også kalles den grønne landsbyen. Begrepet kommer fra kommunen selv, som har miljø, energi og klima i fokus for den unge befolkningen. Med ulike større aktiviteter som Landsbyrittet og Landsbyløpet, samler Randaberg også folk utenfra som kommer for å delta og oppleve området.